بروزترین روش کاشت ایمپلنت

دکتر زهرا حمیدی-بروزترین روش کاشت ایمپلنت

تازه های دندانپزشکی

بروزترین روش کاشت ایمپلنت

ارسال شده توسط dentalcenter

سلام عرض می‌کنم خدمت همه‌ی بینندگان محترم برنامه‌ی استیج همان‌طور که در جلسه‌ی قبل درباره‌ی عوارض ایمپلنت دندان با یکدیگر صحبت کردیم و بررسی کردیم که این عوامل می‌تواند چه مواردی باشد. امروز می‌خواهیم راجع به جدیدترین و بروزترین روش کاشت ایمپلنت در دنیا با یکدیگر صحبت کنیم و بررسی کنیم که این روش چه روشی است و چرا انقدر مخاطبین خاصی را به خودش اختصاص داده.

بروزترین روش کاشت ایمپلنت دیجیتال

نویگیشن یا روش دیجیتالی جدیدترین روش کاشت ایمپلنت است. برای مقدمه بهتر است این‌طور شروع کنم، وقتی یک مهندس ساختمان می‌خواهد یک ساختمان را طراحی کند باید هم به فکر زیربنای آن کار باشد هم باید به طرح کلی داخل ساختمان و نمای کلی آن فکر کند. مسلما اولین کاری که انجام می‌دهد نمای کلی ساختمان را بررسی و طراحی می‌کند و بعد از این کار به فکر قرار دادن پایه‌های ساختمان است که باید آن‌ها را به صورت موازی قرار دهد تا بتواند آن ساختمان را روی پایه‌ها بنا کند. یک دندانپزشک هم این را مدنظر دارد وقتی که بیمار برای کاشت ایمپلنت مراجعه می‌کند علاوه بر این که باید به پایه فیکسچر دقت کند که چطور پایه را داخل فک بیمار قرار دهد، باید به پروتز بیمار هم دقت کند که در انتها چه پروتز و روکشی می‌خواهد به بیمار تحویل دهد. یعنی یک شبیه‌سازی درباره پروتزی که در آینده به بیمار تحویل می‌دهد در ذهن خود داشته باشد. خوشبختانه باید بهتان بگویم که در این ایمپلنت به روش نویگیشن یا دیجیتالی این را برای ما راحت‌تر می‌کند که ما فیکسچر بیمار را که درون فک قرار می‌دهیم و پروتز نهایی بیمار را کاملا شبیه‌سازی کنیم.

کاشت ایمپلنت به روش دیجیتال

مراحل انجام ایمپلنت دیجیتال

چطور می‌توان این کار را شروع کرد؟ با اسکنر از داخل دهان بیمار، از دندان‌ها و بافت نرم بیمار اسکن می‌کنیم و بعد از این که از دندان‌ها و بافت نرم بیمار اسکن را انجام دادیم به بیمار می‌گوییم که به رادیولوژی مراجعه کند و از بافت سخت خود برای ما سی بی سی تی تهیه کند. مجموعه‌ی بافت نرم دهان بیمار را که اسکن کرده بودیم و cbct که از رادیولوژی برای ما فرستاده شده را با یکدیگر ادغام می‌کنیم و یک پروتز کامل و کاملا شبیه‌سازی شده را به صورت سه‌بعدی شبیه‌سازی می‌کنیم. ما با کمک این شبیه‌سازی می‌توانیم پروتز نهایی بیمارمان را از لحاظ قرار گرفتن و زاویه‌ی فیکسچر در داخل فک مطلع شویم و با خیال راحت این کار را انجام دهیم که چطور فیکسچر را داخل دهان بیمار با چه زاویه‌ای قرار دهیم و در نهایت چه پروتزی تحویل بیمار عزیزمان دهیم. با این شبیه‌سازی سه‌بعدی که انجام دادیم حتی می‌توانیم جای قرار گرفتن سینوس و عصب بیمار را هم بررسی کنیم.

تصویر cbct دهان بیمار

پر مخاطب ترین روش کاشت دندان

امروزه از این روش در اروپا خیلی استفاده می‌شود و همان‌طور که بهتان گفتم مخاطبین زیادی دارد و بیماران زیادی از این روش که جدیدترین نوع کاشت ایمپلنت است یعنی روش دیجیتالی استفاده می‌کنند. چرا؟ چون وقتی بیمار می‌خواهد برای کاشت ایمپلنت اقدام کند همیشه ترس از جراحی در وجودش است. همه می‌گویند وقتی جراحی انجام می‌دهیم درد، خونریزی، ترس و برش لثه دارد. این خبر خوب را بهتان بدهم که در روش دیجیتالی برش لثه، جراحی، بخیه و درد زیادی وجود ندارد، التهاب لثه خیلی کمتر است. ما بیمارانی داشتیم که بعد از اینکه ایمپلنت را به روش دیجیتالی انجام دادیم به ما مراجعه کردند و گفتند که می‌خواهند مسکن خود را قطع کنند چون دردی نداشته‌اند. ما به کمک این روش می‌توانیم همان روز بلافاصله بعد از کاشت ایمپلنت درون فک یک روکش موقت به شما تحویل دهیم به این دلیل که در این مدت جای دندان خالی نباشد و بیمار دغدغه این را نداشته باشد که من در این جا دندان ندارم.

اسکنر سه بعدی - کلینیک دندانپزشکی مدرن
اسکنر سه بعدی

به شما توصیه می‌کنم که بیمارانی که می‌خواهند برای کاشت ایمپلنت اقدام کنند حتما این روش را در نظر بگیرند، روش بسیار خوبی است که در اروپا خیلی از آن استفاده می‌شود که به روش آرامش‌بخش شناخته شده است چرا؟ چون هیچ ترسی ندارد و بیمار با خیال راحت برای کاشت ایمپلنت اقدام می‌کند بدون اینکه خونریزی، جراحی و برش لثه‌ای داشته باشد. در مرحله‌ی بعدی راجع به جزئیات روش نویگیشن یا دیجیتالی برایتان صحبت می‌کنم و می‌گویم که برای قرار دادن فیکسچر در داخل فک بیمار، ما حتما باید از گاید جراحی استفاده کنیم و همچنین راجع به هزینه‌ها و قیمت آن به طور کامل با یکدیگر صحبت می‌کنیم. تا برنامه‌ی بعدی با ما همراه باشید.

تهیه شده در گروه کلینیک مدرن بروزترین روش کاشت ایمپلنت

نوشته شده توسط dentalcenter

http://clinicmodern.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *