لیزر در ایمپلنت و کاربردهای آن

کلینیک دندانپزشکی مدرن ایمپلنت لیزر در ایمپلنت و کاربردهای آن
کاربرد لیزر در ایمپلنت

ایمپلنت

لیزر در ایمپلنت و کاربردهای آن

ارسال شده توسط dentalcenter

کاربرد لیزر در ایمپلنت همراه طرح درمان ایده آل

به‌صورت ایده آل، بافت نرم اطراف ایمپلنت باید آمادگی و ویژگی‌های لازم را قبل از انجام ایمپلنت دندان داشته باشد. برای این نوع جراحی می‌توان از طول‌موج‌های مختلف لیزر استفاده کرد. لیزرهای ER:YAG باعث می‌شوند که درد کمتری احساس شود و برخلاف لیزرهای دیود و دی‌اکسید کربن، به سطح بافت حرارت زیادی وارد نمی‌کنند ، درنتیجه بیمار سریع‌تر بهبود می‌یابد. یکی از مهم‌ترین کاربردهای لیزر در ایمپلنت ، حذف بافت granulation (بافت جوانه گوشتی) و ضدعفونی کردن ناحیه جراحی بعد از کشیدن دندان می‌باشد.

کاربرد لیزر در ایمپلنت هردو لیزر و ایمپلنتولوژی به‌عنوان روش‌های جدید درمان مدرن دندانپزشکی شناخته می‌شوند. بنابراین ترکیب این دو به‌عنوان بهترین روش درمان از جنبه‌های مختلف شناخته می‌شود. ایمپلنتولوژی یکی از شاخه‌های درمانی است که می‌تواند از لیزر استفاده کند و درنتیجه به‌طور قابل‌توجهی به درمان بیمار کمک می‌کند.

در ادامه به کاربرد لیزر در بهبود مراحل کاشت ایمپلنت می‌پردازیم:

انواع لیزر در ایمپلنت

لیزرهای erbum حتی با وجود عفونت یا با نادیده گرفتن این که ایمپلنت یا پیوند استخوان در حال انجام است ، کاربرد دارند. حتی پیش‌بینی‌شده است که ایمپلنت‌ها را می‌توان، قبل از رفع آلودگی در محل موردنظر قرارداد. البته محل جراحی باید کاملا تمیز باشد.

به دلیل تفاوت‌های قابل‌توجه در محتوای آب، لیزر erbium می‌تواند جهت حذف بافت نرم بر اساس پارامترهای (چگالی، انرژی، دوره زمانی پالس و..) مورداستفاده قرار گیرد. این کار بدون عوارض جانبی روی استخوان انجام می‌شود، همچنین لیزر  می‌تواند اولین موقعیت قرارگیری ایمپلنت را مشخص کند زیرا لرزش به همراه ندارد، همچنین از لیزر ؛ هنگام سینوس لیفت و قرار دادن یک بلوک استخوان، می‌توان استفاده کرد.

 لیزر در ایمپلنت -کلینیک دندان پزشکی مدرن
کاربرد لیزر-کلینیک دندان پزشکی مدرن

آماده سازی بستر ایمپلنت

لیزر ER:YAG می‌تواند برای آماده‌سازی بستر ایمپلنت در موارد خاص مورداستفاده قرارگیرد، مانند زمانی که استخوان نازک و نرم است برای حذف حداقل مقدار استخوان مورداستفاده قرار می‌گیرد، سپس بستر کاشت با استفاده از متراکم کننده‌های استخوانی فراهم می‌شود، در موارد دیگر به کمک لیزر می‌توان بستر ایمپلنت را با پایداری طولانی‌مدت فراهم کرد. پس از حذف بافت گرانولیز و ضدعفونی سطحی، لیزر دیود می‌تواند برای ضدعفونی عمیق استفاده شود، نفوذ انرژی لیزر در این طول‌موج‌ها و جذب توسط رنگ‌دانه‌های باکتری در این موارد، بسیار مفید واقع می‌شود.

درمان پری ایمپلنتایتیس

موثر ترین فایده استفاده از لیزر در درمان پری ایمپلنتایتیس می‌باشد، امکان از بین بردن بافت GRANULATION هم از روی ایمپلنت و هم‌سطح استخوانی ممکن می‌باشد، این کار از طریق ضدعفونی کردن محل ایمپلنت انجام می‌شود که هدف اصلی آن درمان پری ایمپلنتایتیس می‌باشد.


برای دیدن مطالب و نمونه کارهای بیشتر ما، در اینستاگرام اینجا کلیک کنید


 

نوشته شده توسط dentalcenter

http://clinicmodern.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *