کاشت دندان و عوارض آن بعد از جراحی

بعد از عمل جراحی ایمپلنت، باید دستورالعملهای جامع برای کنترل درد و پیشگیری از عفونت به انجام برسد، داروهای مناسب باید تجویز شود و ، دستورالعملهای بعد از عمل جراحی باید پرینت شده و همراه پک یخ و دارو و گازو… به بیمار داده شود. در این مقاله به کاشت دندان و عوارض آن میپردازیم.
کاشت دندان و عوارض آن بعد از جراحی ایمپلنت
عفونت، خونریزی، درد، تورم و کبودی و ….
عفونت موضعی در محل ایمپلنت میتواند براثر یک تکنیک ضعیف جراحی نکروز یا آلودگی ناشی از عدم توانایی کاهش باکتری در محل جراحی به وجود بیاید. همچنین سیگار کشیدن، دیابت کنترل نشده و بیماری پریودنتال نیز عوامل خطرزا برای جراحی ایمپلنت هستند. در موارد نادری ممکن است عفونتهای شدید و مداوم رخ بدهد، شواهدی نیز وجود دارد که نشان میدهد وجود عفونتهای راکد در استخوان میتواند باعث عفونت شدید بعد از کاشت ایمپلنت شود و این مورد در عکسهای رادیوگرافی قابلتشخیص نمیباشد، اما گزارش ایجاد این نوع عفونت در کاشت ایمپلنت بسیار اندک بوده است، بیمارانی که با عفونتهای بعد از عمل مواجه میشوند ، باید بهطورجدی بررسی شوند ، تا از شیوع عفونت به سایر قسمتها جلوگیری شود، همچنین از مصرف آنتیبیوتیک با دوزهای قوی باید بهشدت جلوگیری کرد.
عوارض سینوس ماگزیلاری:
سینوس ماگزیلاری میتواند بهعنوان بخشی از فرآیند طرح درمان کاشت ایمپلنت باشد سینوس لیفت باز، بسته و یا پیوند، که میتواند بهصورت همزمان با کاشت ایمپلنت و یا طی دو مرحله در جراحی کاشت دندان صورت گیرد.
در افراد سالم موفقیت در روشهای بازسازی استخوان که در سینوس ماگزیلاری انجام میشود ، ایمن و قابلاعتماد میباشد ، اما با توجه به فن های جراحی ضعیف، ممکن است عوارض مثل عفونت، زخم و غیره ایجاد کند، یک پیوند سینوس آلوده باید سریعا درمان شود و به متخصص بالینی ارجاع داده شود.
جابجایی ایمپلنت در سینوس ماگزیلاری با افزایش فزاینده گزارششده است، در این صورت میتوان با استفاده از جراحی آندوسکوپیک از بروز این جابجایی جلوگیری کرد.
مطالعات بالینی نشان داده است که اکثر بیماران بعد از جراحی ایمپلنت درد خفیفی را دارا هستند، درد طولانی مدت در جراحی کاشت دندان عادی نیست و باید توسط دندانپزشک بررسی شود.