کاشت دندان نیز مانند تمام جراحیهای دیگر خطراتی را برای بیمار به همراه دارد. خوشبختانه با درمان مناسب و مراقبتهای درست بعد از جراحی ریسکهای کاشت دندان، ممکن است ایجاد کند را به طرز قابل توجهی کاهش میدهد. در این مقاله به ایمپلنت دندان و عوارض موجود آن میپردازیم.
ایمپلنت دندان و عوارض موجود
طبق تحقیقات انجامشده، موارد نسبتا کمی در شکست جراحی ایمپلنت دندان گزارش شده است، مهارت جراح نقش مهمی در کاشت موفقیتآمیز دندان ایفا میکند. موارد زیر شایعترین عوارض ناشی از عمل جراحی کاشت دندان میباشد:
خونریزی: خونریزی معمولا در هنگام عمل جراحی کنترل میشود، اما گاهی اوقات ممکن است حوادثی رخ بدهد که از داروهایی مثل vasoconstrictive استفاده میشود.
خونریزی بعد از عمل ممکن است به علت التهاب لثه، شکاف در لثه، و یا وجود پروتز موقت نامناسب به وجود بیاید.
عفونت: هر نوع جراحی حتی جراحیهای کوچک نیز خطر عفونت ایمپلنت را به همراه دارد، رعایت بهداشت دهان و دندان نهتنها خطر ابتلا به عفونت را کاهش میدهد بلکه سرعت بهبود را نیز افزایش میدهد.
آسیب به عصب: آسیبهای تصادفی به عصب میتواند منجر به بیحسی و سایر تغییرات حسی شود، اما در بیشتر موارد این موضوع آسیب به عصب حل خواهد شد، بین 5 تا 15 درصد کسانی که دچار این مشکل شدهاند ، به مدت یک سال ادامه پیداکرده است.
مشکلات سینوس: مشکلات سینوسی یکی از مشکلات ایمپلنت دندان و عوارض موجود است. بدون برنامهریزی از پیش تعیینشده بدون طرح درمان در هنگام کاشت ایمپلنت در فک بالا، ایمپلنت دچار عفونت شده و میتواند با شکست مواجه شود.
بعضی از بیماران استخوان کافی برای انجام ایمپلنت ندارند و درنتیجه جراحی سینوس لیفت برای این افراد انجام میشود.
شکست در بازسازی استخوان: وجود یک اتصال بین ایمپلنت و استخوان عامل اساسی برای موفقیت در پروسهی کاشت ایمپلنت میباشد، در موارد خیلی اندک این اتصال رخ نمیدهد و باعث شکست در کاشت ایمپلنت میشود. عوامل زیادی ممکن است بر بازسازی استخوان تاثیر منفی بگذارد، مانند سلامت عمومی بیمار و یا مصرف داروهای مختلف.
دیدگاهتان را بنویسید