آیا جرمگیری برای دندان ضرر دارد ؟
بعضی از افراد تصور میکنند که جرمگیری باعث آسیب رسیدن به مینای دندانها و خراب شدن آنها میشود . جرمگیری برای دندانها ضرری ندارد بلکه باعث پاک شدن جرم ها از روی دندانها میشود و این خود جرم است که برای دندانها ضرر دارد نه جرمگیری .
چون وقتی ما مواد غذایی مصرف میکنیم ، میکروبها با بزاق دهان ما ترکیب میشوند و یک لایه را روی دندانهای ما ایجاد میکنند که همین لایه ها باعث ایجاد پلاک دندانی و یا همان جرم دندانی میشوند . این جرمها به مرور زمان روی دندانها انباشته میشوند و باعث پوسیدگی دندانها و یا حتی به مروز زمان باعث لقی دندانها میشوند . مصرف بیش از حد چای و قهوه و استعمال دخانیات باعث ایجاد رنگدانه هایی روی دندان میشود که با گذشت زمان تشکیل جرم روی دندان را میدهد و در نهایت منجر به بیماری دهان و دندان میشود . شما میتوانید با جرمگیری این پلاک های تشکیل شده را بصورت کامل از روی سطح دندانهای خود از بین ببرید .
جرمگیری دندان چند بار در سال باید انجام شود ؟
جرمگیری در سال 1 الی 2 بار با توجه به شرایط دهانی شما توصیه میشود . مسلما افرادی که بهداشت را بصورت علمی و اصولی رعایت میکنند ، بعد از هر وعده غذایی از مسواک و نخ دندان استفاده میکنند شرایط دهانی مطلوبی دارند و جرم و پلاک خیلی کمتری روی سطح دندانهای آنها وجود دارد ، اما افرادی که بهداشت دهان را بطور جدی رعایت نمیکنند جرمهای بیشتری روی دندانهایشان وجود دارد که درمان با قلم جرمگیری یا اولتراسونیک برایشان انجام میشود .
راهکارهای خانگی درمان جرم دندان :
1- رعایت بهداشت دندان
2- استفاده از دهانشویه فلوراید
3- استفاده از مسواک و نخ دندان
4- استفاده از خمیر دندانهای حاوی فلوراید و یا خمیر دندانهای ضد جرم
5- جویدن میوه ها و سبزیجات
اما در شرایط فعلی و وجود کرونا شما میتوانید با راهکار ها و درمانهای خانگی که از سمت مشاوران ما بسته به شرایط دندانهایتان به شما ارائه میشود ، پلاک ها و جرم ها را کمتر کنید تا در شرایط مناسب نسبت به مراجعه حضوری اقدام کنید .