آموزش فن بیان 7

فروشنده موفق

آموزش آموزش فن بیان

آموزش فن بیان 7

ارسال شده توسط dentalcenter

ارزش مشتری برای فروشنده

فروشنده موفق مشتری برای فروشنده دو نوع منفعت دارد. یک سود حاصل از فروش کالا یا خدمات به او و 2 سودی که حاصل از ارتباط با آن مشتری می باشد. منفعت ارتباطی که مشتری برای یک فروشنده دارد در واقع پلی است برای خریدهای بعدی. یک ارتباط سازنده با مشتری منفعت های مالی بسیاری را در آینده عاید آن فروشنده خواهد کرد.

تجربه ای که از برخوردهای گوناگون با انواع مشتری ها حاصل میشود نیز ارزش گرانبهایی دارد. استفاده از کلمات خاص تاثیرات گوناگونی را در ذهن مشتری خواهد داشت. بطور مثال جمله معروف ” قبول داری؟ ” فروشندگان حرفه ای معمولا از این عبارت زیاد در صحبتهای خود استفاده می کنند.

هنر تایید گرفتن از مشتری

نکته ای در کتاب هنر بله گرفتن اثر ویلیام یوری قابل ذکر است و آن اینکه اگر توانستی از کسی 5 تا بله بگیری حتما بله ششم را نیز خواهید گرفت. فروشنده موفق توانایی بله گرفتن های زیادی را از مشتری های خود دارد. اینکار باعث باز شدن گارد دفاعی مشتری و حس صمیمیت میشود. یک فروشنده خوب با استفاده از عبارات مختلف سعی در بله گرفتنهای متعدد از مشتری خود دارد.

تایید گرفتن از مشتری
تایید گرفتن از مشتری

70 تا 80 درصد یک فروشنده خوب باورهای خوب اوست. اعتماد به نفس و باور توانایی ها قدرت اجرای آنها را در پی خواهد داشت. یکی از روشهای افزایش اعتماد به نفس کسب مهارت در همان زمینه است. قسمت زیادی از اعتماد به نفس مهارت و پس از آن تسلط بر انجام کار است. در مقابل اعتماد به نفس کاذب حاصل از عدم مهارت و تسلط بر کار نیز وجود دارد.

تغییر عامل موفقیت

تغییر در رویه کاری و زندگی بسیار سخت است. ضمیر ناخودآگاه انسان همواره در برابر تغییرات مقاومت کرده و انسان را تشویق بر حفظ موقیعیت قبلی میکند. اما یکی از فاکتورهای مهم موفقیت تغییر است. مغز انسان با ایجاد بهانه های مختلف قصد جلوگیری از تغییرات مختلف در زندگی و کار انسان را دارد. مغز انسان هدف زنده نگه داشتن انسان با حداقل شرایط را معیار قرار میدهد. حفظ بقا با مصرف کمترین انرژی و منابع کا روزانه مغز انسان است. عادت سازی و مخالفت با حرکتها و چالشهای جدید کاری است که مغز انسان بطور مداوم انجام میدهد. مغز در برابر تغییر طرز تفکر بشدت مقاومت می کند.

تغییر در رویه کاری و زندگی
تغییر در رویه کاری و زندگی

اهمیت برنامه ریزی و انجام بموقع آن

علت نرسیدن به اهداف و جامه عمل نپوشیدن آنها همین مقاومت مغز انسانهاست. افراد معمولا برنامه های خود را در ابتدای هر سال در سالنامه ها یادداشت کرده و آنها را زمانبندی میکنند اما هیچ گاه به پای عمل نرسیده و در حد همان نوشته باقی می مانند. موکلول کردن اهداف به هفته آینده، ماه آینده و سال آینده روش افراد مختلف برای به عقب انداختن و راضی کردن خود است.

نوشته شده توسط dentalcenter

http://clinicmodern.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *