بازسازی استخوان قبل از کاشت ایمپلنت

کلینیک دندانپزشکی مدرن ایمپلنت, جراحی دندان بازسازی استخوان قبل از کاشت ایمپلنت
ایمپلنت

ایمپلنت جراحی دندان

بازسازی استخوان قبل از کاشت ایمپلنت

ارسال شده توسط dentalcenter

بازسازی استخوان استخوان فک جایگاهی برای نگه داشتن دندان می باشد. در واقع ریشه دندان در استخوان فک قرار گرفته و بدیهی است هر چه ضخامت و تراکم استخوان در شرایط بهتری قرار داشته باشد دندان دوام بیشتر و عمر طولانی تری خواهد داشت.

قبل از اینکه در مورد بازسازی و اینکه چه افرادی نیاز به بازسازی استخوان دارند صحبت کنیم. لازم است اطلاعاتی راجع به استخوان فک و ویژگیهای آن در اختیار شما قرار دهیم.

استخوان فک
استخوان فک و نقش مهم آن در کاشت و دوام ایمپلنت

شرایط کمیت و کیفیت استخوان و همچنین تحلیل رفتن آن میتواند به عوال دیکری نیز بستگی داشته باشد. از دست رفتن دندان به مرور زمان میتواند باعث تحلیل رفتن لثه و استخوان گردد. قرار گرفتن دندان مصنوعی روی لثه نیز از دیگر عوامل تحلیل رفتن لثه و  استخوان فک میباشد. حتی بیماریهای پریودنتالی باعث تحلیل رفتن لثه میشود.

تحلیل رفتن لثه
تحلیل رفتن لثه در اثر افتادن دندان یا استفاده از دندان مصنوعی

وقتی فرد دچار بیماری تحلیل لثه میشود به مرور زمان دندان ها آسیب دیده و باعث لق شدن آنها میگردد. در نهایت دندانها از دست می رود. درمان ایمپلنت بهترین جایگزین برای دندان  از دست رفته میباشد. از این رو استقبال زیادی از روش درمان ایمپلنت میشود.

اما در نظر داشته باشید کاشت ایمپلنت نیز به تراکم استخوانی مناسبی نیاز دارد و در صورت عدم وجود آن حتی ایمپلنت هم دوام زیادی در دهان شما نخواهد داشت.

بازسازی استخوان و آماده سازی برای کاشت ایمپلنت

برای جبران کمبود تراکم استخوانی قبل از کاشت ایمپلنت لازم است یکسری بازسازی برای ترمیم تراکم استخوان انجام شود. هر عملی که باعث ساخت و تقویت تراکم استخوان میگردد بازسازی استخوان نام دارد.

بازسازی استخوان فک
بازسازی استخوان و آماده سازی برای کاشت ایمپلنت

بازسازی استخوان انواع مختلفی داشته و بستگی به نرمی ، استحکام و ضخامت دارد. بر حسب همین ویژگی ها بازسازی برای ترمیم استخوان انجام شده و باعث موفقیت آمیز بودن کاشت ایمپلنت و افزایش طول عمر آن میگردد.

تکنیکهای بازسازی استخوان نیز تنوع دارد و با نامهای bone expansion ، Ridge Splitting  و… شناخته میشود. رایج ترین آن تقویت استخوانی که با روش اتوگراف یا الاگراف ترمیم انجام شده که پس از گذشت زمانی با استخوان یکدست میشود.

تکنیکهای بازسازی استخوان
تکنیکهای بازسازی استخوان

در کنار بازسازی های استخوان که شاید افرادی به آن نیاز داشته باشند بررسی فاصله سینوس از استخوان است. سینوس و استخوان باید فاصله قابل قبولی را با هم داشته باشند. اگر ضخامت استخوان کم و فاصله بین آنها نزدیک باشد نیاز به جراحی سینوس است که بصورت بسته یا باز انجام میگیرد.

جراحی سینوس
جراحی سینوس

قبل از شروع درمان عکس رادیولوژی بیمار بررسی شده و با توجه به ضخامت و تراکم استخوان بررسی و در صورت نیاز ترمیم های لازم انجام و بیمار آماده کاشت ایمپلنت میشود.

نوشته شده توسط dentalcenter

http://clinicmodern.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *