کاشت ایمپلنت برای بیماران دیابتی

کلینیک دندانپزشکی مدرن ایمپلنت کاشت ایمپلنت برای بیماران دیابتی
کاشت ایمپلنت برای بیماران دیابتی

ایمپلنت

کاشت ایمپلنت برای بیماران دیابتی

ارسال شده توسط dentalcenter

کاشت ایمپلنت یک نگرانی رایج برای افراد دارای بیماری دیابت نوع 1 و نوع 2 می باشد.بیماران دیابتی به این مسئله فکر می کنند که آیا کاشت ایمپلنت برای بیماران دیابتی و سلامتی آنها مضر است یا خیر ؟

با اینکه کاشت ایمپلنت دندان برای سلامتی بیماران دیابتی خطری ندارد ، اما احتمال شکست درمان در این افراد بیشتر است.همچنین برای افرادی که دیابت آنها کنترل شده نیست توصیه می کنیم از انجام این پروسه خود داری کنند اما اگر شما دیابت کنترل شده دارید می توانید به راحتی از ایمپلنت دندان استفاده کنید ، فقط کافی است تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

افزایش احتمال شکست در کاشت ایمپلنت دندان به این معنی نیست که این اتفاق برای تک تک افراد دارای این بیماری اتفاق می افتد.علی رغم عوارضی که احتمال شکست درمان را افزایش می دهد افرادی که نوع 1 و 2 کنترل شده را دارند هنوز هم می توانند برای انجام کاشت دندان به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کنند.

پیشرفت تکنولوژی و ابداع تکنیک های جدید کاشت ایمپلنت احتمال شکست را در بیماران دیابت کاهش داده است و این افراد با خیال راحت تری می توانند از این گزینه برای رفع بی دندانی استفاده کنند.

کاشت ایمپلنت برای بیماران دیابتی میسر است؟

اگر شما دیابت داشته باشید ، خطرات ایمپلنت دندان افزایش می یابد مخصوصا اگر دیابت شما کنترل شده نباشد به این دلیل که بهبودی ایمپلنت زمان بیشتری نیاز دارد.همچنین احتمال عفونت بیشتر است.عفونت لثه در بیماران دیابت رایج تر است که باعث شکست این پروسه درمان بی دندانی می شود.

عفونت ها می توانند باعث بروز مشکلات دیگری در بیماران دیابتی شوند.دیابت نوع 2 نوع رایج دیابت است که در بیماران مراجعه کننده برای کاشت ایمپلنت دیده می شود.

اگر روش درمان و بیماری با هم ترکیب شوند ، 2 مشکل حیاتی می تواند رخ بدهد.بهبودی زخم ممکن است کند تر و ضعیف تر شود و احتمال بروز عفونت در محل جراحی افزایش یابد..مشکلات دیگری که ممکن است به وجود آیند شامل پوسیدگی دندان ، خشکی دهان و مشکلات پریودنتال می باشد.

کاشت ایمپلنت دندان در بیماران دیابتی به تشخیص دندانپزشک و توانایی های بدن شما بستگی دارد.سایر فاکتور های تاثیر گذار در کاشت ایمپلنت سیگار کشیدن ، مقدار استفاده شما از نوشیدنی های الکلی و سطح سلامت جسمانی شما می باشد.

کاشت ایمپلنت دندان-کلینیک دندان پزشکی مدرن
کاشت ایمپلنت دندان-کلینیک دندان پزشکی مدرن

 موفقیت کاشت ایمپلنت در بلند مدت به توانایی شما برای کنترل بیماری ، پایبند بودن به یک برنامه منظم رعایت بهداشت دهان و دندان و رژیم غذایی سالم بستگی دارد.

اگر سوالات بیشتری دارید و یا می خواهید ویزیت شوید می توانید از ویزیت آنلاین و رایگان کلینیک دندانپزشکی مدرن بهره مند شوید.

روش های کاشت دندان

راه های متخلفی برای اینکار وجود دارد که دندانپزشک پس از معاینه و بررسی شرایط بیمار می تواند یکی از پروسه های کاشت ایمپلنت را توصیه کند و با توافق شما انجام دهد.

All On 4: 

این روش محبوب ترین پروسه کاشت ایمپلنت برای بیماران دیابتی می باشد.در این روش متخصص جراحی دهان و دندان 4 عدد ایمپلنت را در استخوان فک شما به وسیله جراحی قرار می دهد.اگر شما به ایمپلنت کامل در فک بالا یا پایین نیاز داشته باشید ، این روش می تواند مشکل شما را برطرف کند.به شرطی که استخوان شما تراکم و ارتفاع مناسب برای کاشت پایه های ایمپلنت را داشته باشد.

جراجی ایمپلنت دندان-کلینیک دندان پزشکی مدرن
کاشت ایمپلنت دندان-کلینیک دندان پزشکی مدرن

بنا براین به پیوند استخوان نیاز نخواهد بود و این از تحلیل استخوان جلوگیری می کند.

مینی ایمپلنت دندانی

این روش کاشت ایمپلنت دندانی برای بیماران دیابتی که یک دندان از دست رفته دارند مناسب است.توج داشته باشید این نوع ایمپلنت ها راه حل دائمی نیستند و نیاز به تعمیر و تعویض دارند.این روش برای بیماران دیابتب توصیه نمی شود چرا که باعث افزایش احتمال عفونت می شوند.

کاشت ایمپلنت یک روزه

کاشت ایمپلنت یک روزه روش دیگری برای بازیابی دندان از دست رفته است.اما این روش برای بیماران دیابتی کمتر انجام می شود چرا که زمان بهبودی بیشتری در بیماران دیابتی لازم است.

جایگزینی تک دندان

برای دست یابی به نتیجه های کوتاه مدت برای بازیابی یک دندان از دست رفته می توان از بریج دندان استفاده کرد.این روش می تواند باعث افزایش احتمال پوسیدگی در دندان های اطراف بریج شود که در انتها باعث بروز مشکلات دندانی بیشتری می شود.

نتیجه گیری

فرقی نمی کند دیابت نوع 1 و یا نوع 2 داشته باشید ، ایمپلنت دندان باز هم بهترین روش برای جایگزین کردن دندان طبیعی از دست رفته می باشد.اما احتمال بروز عفونت در بیماران دیابتب بیشتر است پس باید بیشتر مراقب باشند همچنین دوره بهبودی در این بیماران زمان بیشتری نیاز دارد.

نوشته شده توسط dentalcenter

http://clinicmodern.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *