پیوند استخوان فک در ایمپلنت

کلینیک دندانپزشکی مدرن ایمپلنت پیوند استخوان فک در ایمپلنت

ایمپلنت

پیوند استخوان فک در ایمپلنت

ارسال شده توسط dentalcenter

وقتی شما یک یا چند دندان خود را به دلیل عفونت ، پوسیدگی ، کشیدن دندان ، آسیب و دلایل دیگر از دست دهید یکی از بهترین راه ها برای رفع بی دندانی کاشت ایمپلنت دندان می باشد.اگر شما برای کاشت ایمپلنت از استخوان فک کافی برخوردار نباشید ، برای رفع این مشکل از پیوند استخوان فک می توان استفاده کرد.

در این مطلب اطلاعاتی بیشتری در مورد پیوند استخوان فک و افزایش موفقیت کاشت ایمپلنت به کمک این روش در اختیار شما قرار می دهیم.

اگر به هرگونه راهنمایی درباره روش ایمپلنت دندان نیاز دارید می توانید از مشاوره آنلاین و رایگان کلینیک دندانپزشکی مدرن استفاده کنید.

پیوند استخوان فک در ایمپلنت-کلینیک دندان پزشکی مدرن
پیوند استخوان فک در کاشت دندان-کلینیک دندان پزشکی مدرن

پیوند استخوان فک چه کاربردی دارد؟

پروسه ای است که به وسیله آن استخوان تحلیل رفته فک را به وسیله پودر استخوان مصنوعی و یا استخوان طبیعی فرد به روش دوباره تشویق می کنند. همچنین ابن پروسه جنبه زیبایی دندان و صورت را دارد زیرا با کاشت ایمپلنت از تحلیل دوباره استخوان فک و تغییر فرم صورت جلوگیری می شود مخصوصا اگر دندان از دست رفته جز دندان های جلو باشد.

استخوان فک در حین رشد دوباره این پودر استخوان را جذب می کند و برای ساخت استخوان از آن استفاده می کند.در نتیجه یک استخوان کاملا یک پارچه جدید در آن ناحیه رشد می کند.در حال حاضر 4 روش برای انجام اینکار وجود دارد.

5 روش پیوند استخوان فک

  • Autograft: در این روش از استخوان تهیه شده از بدن خود بیمار برای پیوند استفاده می کنند.پزشک معمولا استخوان را از چانه ، ساق یا لگن بیمار تهیه می کند.
  • Allograft: از بدن فر دیگری (اهدا کننده) تهیه می شود.این استخوان به روشی تهیه شده است که بدن در مقابل آن واکنش ایمنی نشان ندهد و آن را پس نزند.
  • Xenograft: در این روش پیوند استخوان فک ، از استخوان بدن حیوانات استفاده می کنند که رایج ترین منبع استخوان گاو می باشد.
  • Alloplast: از هیدروکسی آپاتیت به عنوان منبع استخوان استفاده می شود این ماده ، یک ماده معدنی طبیعی است که در استخوان یافت می شود.
  • Ceramic-based graft : به تنهایی از سرامیک ساخته می شود و یا از ترکیب سرامیک با کلسیم و یا شیشه زیست فعال  ساخته می شود.

اکثر پزشکان بر این باورند که بهترین روش پیوند استخوان برای کاشت ایمپلنت دندان روش Autograft می باشد.اما برای فهمیدن اینکه کدام روش مناسب است باید با دندانپزشک خود مشورت کنید.

چه زمانی به پیوند استخوان نیاز است؟

بیمارانی که با مشکل تحلیل استخوان فک مواجه شده اند باید از این پروسه درمانی برای نگه داشتن دندان های طبیعی و یا کاشت دندان برای رفع بی دندانی استفاده کنند.برای انجام اینکار بهترین گزینه مراجعه به کلینیک دندانپزشکی می باشد.اتفاقاتی از جمله افزایش سن ، از دادن دندان ، کشیدن دندان ، عوامل ژنتیکی ، نقص رشد و یا آسیب به استخوان فک می تواند باعث از دست رفتن و یا تحلیل استخوان شود.

اگر مدت زیادی از کشیدن دندان شما گذشته باشد باید از این پروسه درمانی استفاده کنید.در حقیقت نیمی از مراجعه کنندگان برای کاشت ایمپلنت دندان به پیوند استخوان فک نیاز دارند.

مراحل پیوند استخوان فک در ایمپلنت

قبل از انجام جراحی شما توسط متخصص جراح دهان معاینه می شوید و او با استفاده از عکس ها و اسکن های تهیه شده از دهان شما تشخیص می دهد که کدام روش یا روش ها برای شما مناسب است.روش انجام جراحی بستگی به دلیل نیاز به پیوند استخوان دارد اما به طور معمول شامل مراحل زیر است:

1-بی حسی

متخصص جراحی شما از بی حسی موضعی برای بی حس کردن محل جراحی استفاده می کند.همچنین اگر منبع تهیه استخوان پیوندی از بدن خود شما باشد و یا از جراحی ترس داشته باشید از داروهای آرامبخش استفاده خواهد کرد که در این صورت بهتر است یک نفر همرا برای بازگشت به خانه داشته باشید.

2-کشیدن و/یا تهیه استخوان

اگر منبع تهیه استخوان بدن خود شما باشد ، دندانپزشک شروع به تهیه این استخوان از بدن خود شما می کند.همچنین اگر نیاز به کشیدن دندان باشد ، دندانپزشک ابتدا ای کار را انجام می دهد.کشیدن دندان هم زمان با پیوند استخوان فک باعث افزایش سرعت رشد و بهبودی استخوان می شود.

3-پیوند زدن استخوان

در این قدم دندانپزشک اقدام به ضد عفونی کردن دهان در محل جراحی می کند.اگر شما نیاز به کشیدن دندان نداشته باشید ، او برشی در بافت لثه به منظور دسترسی به استخوان فک ایجاد می کند.سپس به منظور پیوند استخوان فک ، اقدام به اتصال دادن استخوان پیوندی تهیه شده به استخوان فک می کند.

4-بخیه زدن

به محض اینکه قرار دادن استخوان پیوندی در محل تعیین شده تمام شد ، محل برش زده شده در بافت لثه را بخیه می کند.همچنین اگر محل تهیه استخوان بدن خود شما باشد در محل تهیه استخوان نیز نیاز به بخیه است.

5-بهبودی

در اکثر موارد ، شما پس پایان جراحی می توانید به خانه برگردید اما اگر برای جراحی از بی حسی کلی و یا آرامبخش استفاده شده باشد نیاز است تا شخصی را به عنوان همراه خود داشته باشید تا برای بازگشت به منزل به شما کمک کند.

روش های دیگر برای تقویت استخوان

پیوند استخوان فک فک یکی از راه های تقویت استخوان فک برای کاشت ایمپلنت دندان می باشد و با توجه به مشکل شما روش های دیگری برای آماده سازی استخوان فک برای کاشت ایمپلنت دندان وجود دارد.

  • سینوس لیفت:از این روش برای کاشت ایمپلنت در فک بالا استفاده می شود که در آن کف حفره سینوس ماکسیلار را با پودر استخوان پر می کنند تا استخوان فک بالا ارتفاع لازم برای کاشت ایمپلنت دندان را داشته باشد.
  • Ridge expansion : از این روش هنگامی استفاده می شود که استخوان فک شما پهنای لازم را برای کاشت ایمپلنت نداشته باشد.در این روش استخوان پیوندی را از کناره ها به استخوان فک اضافه می کنند تا استخوان پهنای لازم را برای کاشت ایمپلنت و نگهداری آن داشته باشد.

این دو روش در کنار پیوند استخوان فک از رایج ترین روش ها برای رفع مشکلات استخوان فک بمنظور کاشت ایمپلنت دندان هستند.

مانند سایر روش های پیوند استخوان ، این پروسه ممکن است تهاجمی و پیچیده به نظر برسد اما اینطور نیست و در حقیقت دندانپزشک این کار را سریع انجام می دهد.در مدت زمان 4 تا 6 ماه استخوان تراکم لازم برای کاشت ایمپلنت را به دسا می آورد و زمان کاشت ایمپلنت دندانی می رسد.

نوشته شده توسط dentalcenter

http://clinicmodern.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *